Om Kathrine Living

Bag Kathrine Living står Anne Kathrine 

Jeg har beskæftiget mig professionelt med indretning for private og erhverv i omkring 14 år. Indretning har altid været en stor del af mit DNA,

– jeg kan ganske enkelt ikke lade være.

Gennem mine mange års erfaring har jeg arbejdet med vidt forskellige hjem og rum. Det har givet mig en rigtig god fornemmelse for, hvordan man indretter så et hjem både er

  • funktionelt
  • hjemligt og
  • personligt.

Uddannelsen er taget på Arkitektskolen For Indretningsdesign. Løbende er den naturlige interesse suppleret med studier inden for bl. a. farve- og belysningslære.

Hertil kommer messer i Danmark men også i udlandet – eks. Salone Del Mobile i Milano.

Persondatapolitik

Kathrine Living foretager registreringen af dine oplysninger med det formål at kunne udarbejde et indretningsforslag til dig. 


Personoplysningerne registreres hos Kathrine Living, hvor de opbevares i fem år, inden de slettes. 


Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. I det tilfælde at der skal bestilles møbler, belysning eller accessories, kan der blive videregivet oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre. 

Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed, sendes til Kathrine Living via mail akj@KathrineLiving.dk.

Logo

Kathrine Living

v/ Indretningsdesigner 

Anne Kathrine Jensen 

St. Stendamsvej 5 / 3400  Hillerød

Mobil: +45 2944 7048 

Mail: akj@kathrineliving.dk