Testimonials

“Tusind tak for en behagelig og professionel behandling.

 

Vi er så glade for det vi fik lavet.”

 

// Pernille Frost 

Vi brugte “online indretningshjælp” fra Kathrine Living. Det var en rigtig fin start på at få indrettet en lidt svær stue. Kathrine kom med gode forslag, som vi har brugt til inspiration. Der var en god dialog om projektet, og Kathrine leverede som aftalt. Der var en fin sammenhæng mellem prisen, og den service vi fik. Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse.

 

//Jens Sørensen

Vi havde en stor stue som vi ikke følte os hjemme i, og kunne ikke rigtig se nogen muligheder i den. 

Derfor besluttede vi at kontakte en indretningsarkitekt, og valget faldt på Kathrine Living.

Hun har formået at komme med de ideer vi ikke selv kunne finde, og det har gjort at stuen er blevet vores yndlingsrum, som vi føler os hjemme i. 

Vi kan helt klare anbefale Kathrine Living som lyttede til vores behov, og ikke er ude på at skifte alle møbler ud, men bruge det vi har med et pift af noget nyt.

//Houzz bruger

Kathrine Living var konsulent på indretning af vores nye bolig. Kathrine var meget lydhør over for vores behov og idéer samtidig med at hun tog udgangspunkt i boligens beliggenhed ved hav og havn i den nye indretning. De møbler, vi ville beholde blev fint inddraget i indretningen.

Kathrines forslag til farver, møbler og belysning tager højde for både æstetik og funktionalitet.

Jeg ville ikke tøve med at benytte Kathrine igen.

//Houzz kunde

Vores stue blev ikke udnyttet optimalt så vi havde brug for at få professionel hjælp, til at få den bedste udnyttelse af stuen.

 

Kathrine Living viste sig at være rette person.

 

Hun var hurtig til at fange, hvilken type af møbler, vi var interesseret i, og hun havde gode forslag både til indretning og til det, der gør en stue hyggelig.

 

Vi kan varmt anbefale Kathrine Living.

 

// M. Poulsen

Jeg har haft fornøjelsen af at få Anne Kathrines hjælp til indretning af kolonihave. 
Hun har leveret lige det som jeg havde håbet på.
Udover at være dygtig, er hun er virkelig god til at finde ud af hvad man kan li, så det matcher en stil man selv bliver glad for.
Dette har sparet mig rigtig mange timer i at lede efter møbler, og står nu med en kolonihave som er langt pænere og hyggeligere end jeg kunne håbe på.


Dette kan jeg kun anbefale! 


//Martin Olsen

Det har været en fantastisk proces, at sparre med Kathrine Living. 

Anne Kathrine er behagelig. Hun fanger hurtigt ønsker og har masser af faglig ekspertise. Vi fik masser af inspiration, så vi kunne vælge det rigtige sofabord til vores store sofaarrangement.

Anne Kathrines tilgang er meget professionel. 

De varmeste anbefalinger herfra. 

“”

// Lis & Rasmus Christensen

Jeg manglede ideer til indretning af hele min lejlighed og valgte Kathrine Living efter en række samtaler med flere udbydere.

Anne Kathrine gav mig masser af inspiration til indretning, farvesammensætning og strukturer.

Hun er en dygtig og kompetent indretter. Hun er lydhør overfor egene ønsker og har en pragmatisk tilgang til tingene, og hun yder service til meget konkurrencedygtige priser.

Hun var hurtig til at komme med forslag til indretning mv., og hun har været sød til at følge op efter projektet var afsluttet.

De varmeste anbefalinger herfra.

//Jane Lohff

“”

Kathrine Living /Anne Kathrine – er en utrolig dygtig og kompetent indretter og rumdesigner. Jeg har arbejdet sammen med Anne Kathrine i forbindelse med designet af hendes og familiens nyligt opførte villa i Nordsjælland 

Som bygningsarkitekt er det en stor fornøjelse at arbejde sammen med kompetente og visionære indretnings- og rumdesignere.

Samarbejdet med Kathrine Living har resulteret i et smukt og velproportioneret hus, tegnet og designet netop til familiens behov og ønsker. Lysindfald, materialer og funktionalitet var nogle af nøgleordene i designprocessen Anne Kathrine har efterfølgende indrettet huset smagfuldt, nænsomt og meget personligt Materialevalget og de nordiske toner afspejler hele familiens personlighed og varme. 

 

Med et urbant strejf er drengenes værelser indrettet med en stilsikkerhed som kendetegner Kathrine Living. Jeg vil til hver en tid med glæde arbejde sammen med Anne Kathrine omkring nye og spændende projekter. Både med indretning og farvesætning af nybyggeri samt indretning af renoveringsopgaver.

“”

// Morten Chammon // Arkitekt MAA

  Logo

  Kathrine Living

  v/ Indretningsdesigner 

  Anne Kathrine Jensen 

  St. Stendamsvej 5 / 3400  Hillerød

  Mobil: +45 2944 7048 

  Mail: akj@kathrineliving.dk

  Insta: @kathrineliving.dk