Testimonials

Hvad siger kunderne?

“”

Vi har brugt Anne Kathrine fra Kathrine Living til et hjælpe os med at indrette 3 stuer.

Hun har været rigtig god at spare med i hele forløbet, og havde gode input til løsninger som vi har valgt at implementere mange af.

Anne Kathrine var grundig med at forstå vores ønsker og behov til rummene, og på den baggrund lavede hun et flot oplæg som vi var meget glade for.
Hun har hjulpet os med at få rummene til at hænge sammen og få en rød tråd i vores indretning generelt – noget vi virkelig havde behov for hjælp til.
Vi vil til enhver tid anbefale Anne Kathrines service, det er meget kompetent og professionelt

“” Morten Kremmer / Skibby

“Jeg manglede ideer til indretning af hele min lejlighed og valgte Kathrine Living efter en række samtaler med flere udbydere.

Anne Kathrine giv mig masser af inspiration til indretning, farvesammensætning og strukturer. Hun er en dygtig og kompetent indretter, hun er lydhør over for egne ønsker og har en pragmatisk tilgang til tingene, og hun yder service til meget konkurrencedygtige priser. Hun var hurtig til at komme med forslag til indretning mv., og hun har været sød til at følge op  efter projektet var afsluttet. 

De varmeste anbefalinger herfra.”

// Jane Lohff

“Tusind tak for en behagelig og professionel behandling.

 

Vi er så glade for

det vi fik lavet.”

 

// Pernille Frost 

Køkken

“”
Kathrine Living /Anne Kathrine – er en utrolig dygtig og kompetent indretter og rumdesigner. Jeg har arbejdet sammen med Anne Kathrine i forbindelse med designet af hendes og familiens nyligt opførte villa i Nordsjælland 
Som bygningsarkitekt er det en stor fornøjelse at arbejde sammen med kompetente og visionære indretnings- og rumdesignere. Samarbejdet med Kathrine Living har resulteret i et smukt og velproportioneret hus, tegnet og designet netop til familiens behov og ønsker. Lysindfald, materialer og funktionalitet var nogle af nøgleordene i designprocessen Anne Kathrine har efterfølgende indrettet huset smagfuldt, nænsomt og meget personligt Materialevalget og de nordiske toner afspejler hele familiens personlighed og varme. 
Med et urbant strejf er drengenes værelser indrettet med en stilsikkerhed som kendetegner Kathrine Living. Jeg vil til hver en tid med glæde arbejde sammen med Anne Kathrine omkring nye og spændende projekter. Både med indretning og farvesætning af nybyggeri samt indretning af renoveringsopgaver.
“”
// Morten Chammon // Arkitekt MAA

 

“”

Kathrine Living / Anne Kathrine hjalp os kompetent og empatisk med indretning af en stue i vores hus. Vi havde længe selv forsøgt at finde en indretningsløsning til et rum, der skulle tjene flere formål:

 

  • – være rart at være i
  • – rumme teenagere og hund
  • – være hyggeligt
  • – og give mulighed for fordybelse. 

 

Anne Kathrine var sikker og kompetent i sin rådgivning og fandt med ganske få virkemidler en løsning, der er en daglig fornøjelse både praktisk og æstetisk. Anne Kathrine udviste evne til at kombinere eksisterende indbo med et par ny tilkøb og ekstra farve på væggene, hvilket samlet var med til at skabe en løsning vi blev glade for.

“”

 

Vilsbøll

“”

Jeg valgte Kathrine Living på baggrund af de billeder jeg så på Houzz.dk. Mit problem var en funktionel stue men kaotisk i både stil, farver og funktionsområder. Som samlingssted for en teenager, tumling og en voksen var det ikke en let opgave, men det oplæg jeg fik fra Kathrine Living passede min stil og gjorde at der var rum til det hele. Vigtigt – at jeg kan lave ændringerne i et tempo som passer både dagligdag og økonomi.

// esi.denmark / Houzz.dk 

“”

Det har været en fantastisk proces, at sparre med Kathrine Living. 

Anne Kathrine er behagelig. Hun fanger hurtigt ønsker og har masser af faglig ekspertise. Vi fik masser af inspiration, så vi kunne vælge det rigtige sofabord til vores store sofaarrangement.

Anne Kathrines tilgang er meget professionel. 

De varmeste anbefalinger herfra. 

“”

// Lis & Rasmus Christensen

[contact-form-7 id=”768″ title=”Kontaktformular 1″]

Kathrine Living

v/ Indretningsdesigner 

Anne Kathrine Jensen 

St. Stendamsvej 5 / 3400  Hillerød

Mobil: +45 2944 7048 

Mail: akj@kathrineliving.dk

Insta: @kathrineliving.dk